Beatles Revival: skræmmende tæt på originalerne

Som stor Beatles fan, ved jeg, at der findes så mange tribute bands, at de ville kunne fylde et helt stadion. De fleste er af ringe karakter, og så er der enkelte på et højt niveau.

En af de bands som er værd at anbefale er Beatles Revival, der med charme, selvtillid og lækkert hår, giver den som Beatles, og kommer rigtig tæt på.

CB & Ole B. Booking A/S er rigtig stolte af at kunne tilbyde dette band til vores kunder. Alle steder har vi fået gode tilbagemeldinger.

Skanderborg Festival – JP Andersen, festivalleder i svar på forespørgsel fra en anden arrangør:  ”På alle måder en positiv overraskelse var det. Bandet var virkelig godt, – skræmmende tæt på originalerne. Søde mennesker, nemme at have med at gøre. God publikumsrespons, – tja jeg kan ikke finde noget negativt”.

Jelling Musikfestival – Lars ”Charlie” Mortensen, festivalleder:

”Det var supert, festivalen blev en stor succes med en række fantastiske koncerter – heriblandt Beatles Revival der gjorde det supergodt. Hils endelig og sig vi var ovenud tilfredse. Det er et godt act I har der”.

Brovst Musikforsyning – Karsten Højen, booker og programansvarlig:

“Spillestedet Skovsgård Hotel havde i april besøg af The Beatles Revival fra Prag. Det var en rigtig forårsbebuder og de bragte så meget varme og forventningsglæde ind i vores koncertsal. De var simpelthen fantastiske !!!

Jeg har hørt og set mange Beatles coverbands, men aldrig hørt og set et som The Beatles Revival. De er det nærmeste man kan komme originaloplevelsen fra 60’erne – på alle måder. Der var fuldt hus og koncerten levede 110% op til publikums og vore forventninger. Publikum elskede dem og de fleste svævede derfra i en glædesrus…

Ydermere er de og deres Danske tourmanager utrolig behagelige og imødekommende at samarbejde med”.

Jysk Musik & Teaterhus, Silkeborg Per Schou, arrangementschef: ”I havde ikke lovet for meget, forventningerne blev til fulde indfriet. Kontakt os endelig når I har noget af samme standard”.

NovoZymes, København (show sammen med TV2 og Peter Belli) Michael Rodkjær, dir. Rodkjær Eventbureau: ”Hils og sig til drengene at nøjagtigt sådan skal det være. Tjekket og i orden hele vejen rundt”.

Vostrup Musikhus, Tarm- Henrik Laurvig, arrangementsansvarlig i foreningen Jazz & Rock ved Ringkøbing Fjord: ”Den rigtige lyd og attitude, og publikumsreaktionen var jo ikke til at tage fejl af. Professionelt og i orden”.

HF Vestsjællands Venner, Kalundborg – Niels-Erik Sørensen, formand: ”Vi havde den store fornøjelse at have besøg af The Beatles Revival i Kalundborg hallen. Og det blev en meget STOR oplevelse, og alle vore gæster havde en uforglemmelig aften. De fire friske gutter gør det så godt at man tror det er de ægte Beatler der er på scenen. Der var en kanonstemning hele aftenen og alle vore gæster stod op de sidste par numre og gav fortjente klapsalver op mod scenen. Jeg vil uddele 6 stjerner af 6 mulige. Vi vil helt sikker have besøg af disse gutter igen”.

Booking kan ske på tlf. 86435600 eller mail stig(a)cb-oleb.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.