John Braad – en synsk mand

Findes der mennesker som kan se ind i fremtiden, og se hvad der er sket i din fortid? Jeg hører blandt skeptikerne, men jeg må indrømme at John Braad er overbevisende. Jeg har været ude til et par foredrag med ham, og er overvældet over alle de ting som han kan se som er rigtigt.

Da jeg arbejder med at booke hans foredrag, var jeg for år tilbage forbi ham til en snak, og her overraskede ham mig ved at vide en del om min fortid, også ting som jeg havde glemt, og måtte få bekræftet af min mor. Imponerende!

De foredrag som jeg har oplevet med ham har været medlevende og virkelig rykket for mine grænser for hvad et menneske er i stand til. Hvis du aldrig har været til en af hans foredrag, kan jeg varmt anbefale det.

Jeg har også skrevet en bog om ham. Du kan læse uddrag af bogen her!

John Braad har arbejdet med synskhed i over 20 år, men gør det på en meget jordnær måde.
John Braad har arbejdet med synskhed i over 20 år, men gør det på en meget jordnær måde.

Om foredraget:

Et foredrag med John Braad er noget ganske udsædvanligt, du får skubbet til dine grænser for hvad du går rundt og tror er muligt.I mine foredrag fortæller jeg om mine oplevelser og livserfaringer, heriblandt mit daglige arbejde og min tid som brevkasseredaktør på ugebladet Hjemmet.

Foredragene involverer også ofte de rejser jeg har været på, hvor jeg har mødt mennesker af åndelig betydning. Der vil under foredragene også være mulighed for at stille spørgsmål og blive rådgivet ”live”.

Ikke to foredrag er ens, og gengangere blandt publikum vil derfor få en fornyet oplevelse. Foredragene bliver holdt på en jordnær og humoristisk måde.

Som udgangspunkt kan du som kunde få det som du ønsker, når du bestiller foredrag via CB & Ole B. Booking. Du vil altid kunne aflyse et foredrag uden at det skal koste dig en krone.

Læs mere om John Braad foredrag her!

Book John Braad hos:

CB & Ole B. Booking på tlf. 86 43 56 00

E-mail: stig(a)cb-oleb.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.