Franske klassikere med Freddy Birset

En af de bedst sælgende fransksproget kunstnere igennem de sidste 15 år, Freddy Birset, er tilbage i Danmark og optræder med FRANSKE EVERGREENS.

Det siges, at en ægte visesanger ikke blot synger sine sange, men rent faktisk oplever dem. Sådan er Freddy Birset. Hans lange, oplevelsesrige liv genlyder i sangene, hvad enten det er fortolkninger af andres værker eller fremførelse af egne kompositioner. Freddy Birset er kendt som en stille, rolig og fattet midaldrende mand, der kun skal spille og synge i få minutter, inden han har fanget publikum ind i sit fascinerende univers. En autentisk, karismatisk og yderst talentfuld kunstner, der samtidig er udstyret med stor menneskelig varme.  Mange kender ham også fra de talrige Helmut Lotti koncerter.
Freddy-Birset-booking

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.