Torben Lendager Band

Torben Lendager Band er navnet på bandet med danmarks ældste teenager i forgrunden, nemlig Torben Lendager, som mange nok vil huske fra de gode “gamle” idol dage. I 1970’erne serverede orkestret Walkers det ene store hit efter det andet. Hvem husker ikke: “Little KittyShalalala”, “Forever Together” samt “Fire” for bare at nævne et par stykker.

Forsangeren var Torben Lendager. Han fik mange pigehjerter til at banke, og der blev ikke sparet på energien, når han optrådte. I dag har Torben Lendager et fast samarbejde med The Roosters, som i mange år har spillet et utal af koncerter over hele landet, og er garant for det musikalske lydtæppe med deres store musikalitet og flotte vocal arbejde. Det er rutinerede folk med mange års erfaring på den danske musik scene.

Få alle de store hits fra Torben Lendager, når han er ude med sit band.
Få alle de store hits fra Torben Lendager, når han er ude med sit band.

Tilsammen danner de Torben Lendager Band, hvor repertoiret er sammensat af numre fra Walkers tiden, Torbens egen solo kariere, samt diverse cover numre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.