Dansk Slager Parade 2017 fejrer 20 års fødselsdag

Derfor er alle sejl sat til. Det er lykkedes at få samlet en stor del af de solister, der har været med på den årlige turne i løbet af de sidste 20 år, når paraden igen tager på turné.

Publikum kan glæde sig til dansk pop-nostalgi i lange baner. Det er lykkes CB & Ole B. Booking, som har skabt Dansk Slager Parade for 20 år siden, at få de navne med på 2017 turneen, som virkelig har markeret sig på hitlisterne i den danske pops grønne ungdom. Publikum kan glæde sig til Lars Stryg, der er den solist, der uden konkurrence har ligget længst på Dansk Toppen – det var med ”Aldrig mer’ må jeg se dig” – og den var på listen i et helt år.

Den dag i dag er folk i alle aldre med, når Flemming Werge synger ”Uglevisen” – en af grundende er nok, at man både kan danse stående og siddende til denne humørperle af en evergreen.

En god definition på et hit er, når en solist synger en stump af en sang, og så publikum ”overtager” – og sådan har det været for Annette Klingenberg, lige siden hun holdt sit indtog på Dansktoppen med ”Snart er du mer’ end – hvor publikum meget hurtigt ”overtog” med ”17 år”.  Og når Annette nåede frem til ”Når du en gang er fyldt – var publikum helt klar igen med ”70” – og det er det samspil der skaber det fællesskab mellem kunstnerne og publikum, som er så typisk for Dansk Slager Parade. Mon ikke Annette også synger sangen om “Mini-Max” på turneen.

Lis & Per gjorde det umulige i 1986: De fik et mega hit med ”Jeg er Sigøjner” i en tid, hvor der ingen hitlister var – otte år efter dansktoppen lukkede. Og at duoen ikke blot var en døgnflue, det blev fastslået med 7tommer søm, da de senere i 1989 fulgte op med ”Vore allerbedste år”.

Og nu når der er dømt jubilæumsfest så er Torben Lendager et must, og han er da også både på plakaten og på scenen – meget a pro pos med ”Vi holder fest”. 

Til slager paraden 2016 var Anne-Mette Rix med som nyt talent – med så stor succes, at hun blev hyret på stedet til Jubilæumsturneen i 2017, så der bliver tale om et festligt gensyn ude i koncerthusene, hvor flere sammenlignede hende med Birthe Kjær.

Traditionen tro er det Klaus & Servants – der foruden selv at medvirke – spiller til hele jubilæumsholdet. 

De, der har kærlighed til den nostalgiske danske popmusik, har virkelig en oplevelse at se frem til, når Dansk Slager Parade tager på turne i 2017.

Se turnéplan og læs mere på:

danskslagerparade.dk 

Dansk Slager Parade

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.