The Original Juke Box Heroes – de største hits fra 70’erne!

The Original Juke Box Heroes kan nu bookes af CB & Ole B. Booking A/S. “De er en af de absolut største koncertoplevelser, og elsker du musikken fra 70’erne, så er der ingen vej udenom.” forklarer ejeren af CB & Ole B. Booking A/S, Stig Ulrichsen.
The Original Juke Box Heroes I selskab med Stig Ulrichsen fra CB & Ole B. Booking A/S.
The Original Juke Box Heroes i selskab med Stig Ulrichsen fra CB & Ole B. Booking A/S.
The Original Juke Box Heroes er dannet af en gruppe af stjernemedlemmer fra nogle af de største mest kendte pop / rock bands fra 70’erne. Bandet har haft kæmpe succes og fået stjerne status både i UK og ude i verdenen, ved at genskabe autentisk live sounds fra de uforglemmelige Glam Rock hits fra 70’erne. Bandet består af følgende musikalske kræfter:
 
Jeff Brown – tidligere forsanger i SWEET
Ud over at have spillet bass guitar var Jeff Brown i 15 år forsanger i gruppen Sweet. Jeff’s rock style stemme kombineret med hans bass har ført ham sammen med rigtig mange kendte navne og bands gennem tiden, f.eks. har han spillet med Alan Silson (original Smokie) Ian Gillian (Deep Purple) John Coughlan (Status Quo) John Lawton (Uriah Heep) og mange flere. Jeff i mange år også været en del af The Tremeloes. Hvis nogen nynner, så synger han melodien 
 
Pete Phipps – trommeslager/vocalist i THE GLITTERBAND
Pete er bandets powerhouse og er stadig den originale trommeslager fra The Glitterband. Pete har desuden spillet/turneret sammen med mange store kendte navne, bl.a. Eurythmics bare for at næven et navn. The force is with him.
 
Phil Hendriks – vocalist og guitar i LES MCKEOWN’S LEGENDARY BAY CITY ROLLERS.
Phil er det yngste medlem af bandet, som i 80’erne med pop / rock bandet The Stiffs havde kæmpe succes med adskillige hits. Bandet spiller stadig på Rock og Punk festivaler rundt i Europa. Samarbejdet med Les har betydet, at Phil har transformeret bandet lyd og tilført en kant som har givet bandet nyt liv.
 
Phil Wright – original forsanger og trommeslager i PAPER LACE 
Phil er den originale forsanger og trommeslager i bandet Paper Lace som 1974 i England skabte flere succeshits som ‘Billy, Don’t Be A Hero’, ‘The Night Chicago Died”, ‘The Black Eyed Boys’, ‘Hitchin’ A Ride 75’ og mange andre, hvor ‘The Night Chicago Died’ opnåede en flot 1. Plads på den amerikanske Billboard. Sangen blev den mest sælgende single i verden i 1974. Phil er stadig trommeslager og synger alle de kendte hist med Paper Lace, samt med OJBH, hvor han også leverer ekstra percussion og aukustisk guitar, sammen med nogle dygtige backing vocals. Phil’s musikerfaring, opnået over en periode på 45 år i musikindustrien, gør ham til en ægte 70’er ‘Hero’.
 
Dave Major – keyboards/vocalist T-REX 
Dave er et yngre medlem af OJBH, men hans erfaring og evne til at skrive stærke sange, beviser at han er en rigtig dygtig all round musiker.
Han er medlem af det eneste ægte arvtager til Marc Bolan and Mickey Finn’s Original T-REX, Han bibringer bandet sit store talent og en bagkatalog af hits fra 70’erne.
The Original Juke Box Heroes på scenen i Skive i August 2017, hvor de tog publikum med storm.
The Original Juke Box Heroes på scenen i Skive i August 2017, hvor de tog publikum med storm.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.