Arrangørerne rundt omkring i Danmark er vilde med vores tjekkiske Beatles band, og genbestillingerne vælter ind, måske de også var noget for jer?

Beatles Revival – levere en lyd, der ligger millimeter tæt på The Beatles

Som stor Beatles fan, ved jeg, at der findes så mange tribute bands, at de ville kunne fylde et helt stadion. De fleste er af ringe karakter, og så er der enkelte på et højt niveau.

En af de bands som er værd at anbefale er Beatles Revival, der med charme, selvtillid og lækkert hår, giver den som Beatles, og kommer rigtig tæt på.

Klik og se video med bandet:

CB & Ole B. Booking A/S er rigtig stolte af at kunne tilbyde dette band til vores kunder. Alle steder har vi fået gode tilbagemeldinger.

Skanderborg Festival – JP Andersen, festivalleder i svar på forespørgsel fra en anden arrangør:  ”På alle måder en positiv overraskelse var det. Bandet var virkelig godt, – skræmmende tæt på originalerne. Søde mennesker, nemme at have med at gøre. God publikumsrespons, – tja jeg kan ikke finde noget negativt”.

Jelling Musikfestival – Lars ”Charlie” Mortensen, festivalleder:

”Det var supert, festivalen blev en stor succes med en række fantastiske koncerter – heriblandt Beatles Revival der gjorde det supergodt. Hils endelig og sig vi var ovenud tilfredse. Det er et godt act I har der”.

Stig Ulrichsen anbefaler:

For mig er det vigtigt, at kunne stå inde for de bands som vi tilbyder, og derfor følger jeg selv mange af deres koncerter år efter år. Så jeg ved, at kvaliteten altid er i TOP.

 

The Beatles Revival sammen med Stig Ulrichsen, ejeren af CB & Ole B. Booking A/S.
The Beatles Revival sammen med Stig Ulrichsen, ejeren af CB & Ole B. Booking A/S.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.