The Other Side

De tre piger spiller pop, rock og country.
De tre piger spiller pop, rock og country.
De Tre piger i THE OTHER SIDE spiller pop, rock og country.
To af dem kender vi fra det populære tjekkiske band Country Sisters.
Vi kender dem begge fra det populære tjekkiske band, Country Sisters, der igennem en menneskealder har begejstret hele verden. Med hits på over 30.000.000 på youtube, er der tale om en World-wide succes.
pic6-field guitar
THE OTHER SIDE spiller hits inden for pop, rock og country. De er meget udadvendte og er ikke bange for at bevæge sig ud blandt publikum. De spiller kun hits som folk kender, og kan synge med på eller danse til.
Musikken består af alle de store hits fra country musikken, oldies, rock, pop, rock and roll. Kendte hits som Jolene, Rose Garden, Johnny B. Goode, Hungry Eyes, Living Next Door to Alice, og mange flere, taget fra bl.a. Wham, ABBA , Brian Adams, Roxette, Katy Perry og mange andre.
THE OTHER SIDE kommer langt udover scenekanten med deres energifyldte show. Udover den fremragende musik, kan man glæde sig til underholdning i absolut særklasse. Der kan optrædes til alle typer arrangementer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.