Musik til festen med Alena & Lucie

FB_IMG_1462982041061_resized.jpg

Vi kender dem begge fra det populære tjekkiske band, Country Sisters, der igennem en menneskealder har begejstret hele verden. Med hits på over 30.000.000 på youtube, er der tale om en World-wide succes.

Alena & Lucie (CZ), duo spiller hits inden for pop, rock og country. De er meget udadvendte og er ikke bange for at bevæge sig ud blandt publikum. De spiller kun hits som folk kender, og kan synge med på eller danse til.

Musikken består af alle de store hits fra country musikken, oldies, rock, pop , rock and roll. Kendte hits som Jolene, Rose Garden, Johnny B. Goode, Hungry Eyes, Living Next Door to Alice, og mange flere, taget fra bl.a. Wham, ABBA , Brian Adams, Roxette, Katy Perry og mange andre.

Alena & Lucie kommer langt udover scenekanten med deres energifyldte show. Udover den fremragende musik, kan man glæde sig til underholdning i absolut særklasse. Der kan optrædes til alle typer arrangementer.